• STUDENTEN

    Meld je aan!

  • STUDENTEN

    Meld je aan!

Procedure

STAP 1

De eerste stap is je vrijblijvend inschrijven door middel van het invullen van ons inschrijfformulier (link naar inschrijfformulier). Je zit dan nog nergens aan vast. Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en plannen wij samen een afspraak voor een kennismakingsinterview via Skype.

TIP: probeer van tevoren al wat vragen voor jezelf op papier te zetten, zodat je tijdens het gesprek alle informatie kunt opvragen die je graag wilt weten.

Tijdens het kennismakingsgesprek nemen wij jouw CV en de stagevoorwaarden van jouw opleiding door en bespreken we jouw stagewensen en landenvoorkeuren. Daarnaast willen wij graag van je weten in welke periode je stage wilt lopen.


STAP 2

Gefeliciteerd! Je hebt besloten dat Stage International jou mag begeleiden in jouw stageavontuur. Nadat je aan ons bevestigd hebt dat Stage International voor jou een passende stageplek mag zoeken, vragen wij een aanbetaling van €100, - Zodra wij deze aanbetaling ontvangen hebben, gaan wij hard voor je aan de slag. Wij maken voor jou een eigen stageprofiel aan en gaan op zoek naar een passende stage die voldoet aan de stage-eisen van jouw opleiding en natuurlijk jouw eigen stagewensen. Stage International heeft, dankzij jarenlange ervaring, een breed stagenetwerk opgebouwd van bedrijven over de hele wereld. Daarom bieden wij je de garantie dat wij binnen de afgesproken garantietermijn een stageplek voor jou hebben gevonden die voldoet aan de eisen van jouw opleiding. Mochten wij, door onverhoopte redenen, niet binnen deze termijn de juiste stage hebben gevonden, dan ontvang je de volledige aanbetaling retour. Wanneer wij je een stage aanbieden die wel voldoet aan de eisen van jouw opleiding, en die binnen de garantietermijn is aangeboden, maar je kiest er toch voor om de stage niet aan te nemen, dan ontvang je deze NIET retour. Zorg er daarom goed voor dat je weet wat jouw wensen zijn ten aanzien van je stage, zodat wij hier gericht mee aan de slag kunnen. 


STAP 3

Yes!! Wij hebben voor jou een prachtige stageplek gevonden en natuurlijk nemen wij direct contact met je op. Vervolgens sturen wij je via de mail alle bedrijfsinformatie en de stageomschrijving toe. Neem deze informatie goed door en neem contact met ons op wanneer er nog onduidelijkheden zijn omtrent de stage.


STAP 4

Wanneer jij en jouw opleiding akkoord gaan met onze stageaanbieding, ontvang je een stageovereenkomst in drievoud. Deze overeenkomst is al ondertekend door het stagebedrijf en dient vervolgens ondertekend te worden door jou zelf en jouw opleiding. Vervolgens stuur je 1 ondertekende overeenkomst retour en is 1 overeenkomst voor jou en 1 overeenkomst voor jouw opleiding. Wanneer wij de ondertekende overeenkomst retour hebben ontvangen, sturen wij je de eindfactuur voor onze diensten.