Engeland

Engeland, het land van rode telefooncellen, de Big Ben, Thee, Pubs, dubbeldekkerbussen en de corgis van Queen Elisabeth.
Het land leverde mensen als Winston Churhill, William Shakespear, Jane Austin, the Beatles en vele filmsterren. Het land heeft een rijke geschiedenis, veel populaire attracties en het is daarom ook niet verwondelijk dat dit land, op Amerika na, jaarlijks de meeste internationale studenten trekt.
Een stage in Engeland is de perfecte gelegenehid om je Engelse taal te verbeteren, om de cultuur te proeven en meer te leren van onze buren aan de andere kant van het Kanaal. Het land heeft een belangrijk financieel en zakelijk centrum, Lonen. Er zijn daarom tal van interessante stages om uit te kiezen die zeker goed op je cv zullen staan.

lees meer over Engeland

Malta

Heb je je weleens afgevraagd waar ze die mooie scenes schieten van de populaire tv serie ‘Games of Thrones’? De Maltese eilanden, ook wel Malta genoemd, ligt in de Middellandse Zee en is nog geen 150 minuten vliegen vanaf Amsterdam.
De mooie omgeving met azuurblauwe zee, het aangename klimaat en de rijke geschiedenis is voor veel mensen de reden om dit eiland te bezoeken. Het eiland is nauwelijks twee keer zo groot als Texel, maar stage lopen op dit eiland zal zeker niet saai worden.
Een stage op Malta is de ideale gelegenheid om één van de beste duikbestremmingen ter wereld en zijn er veel hippe clubs en kroegen waar je in de avond heen kunt. Tourime stages zijn er uiteraard volop, maar wij regelen ook andere stages.

lees meer over Malta

Caribisch Gebied

Het Caribisch gebied bestaat uit vele eilanden en staat bekend als de ideale vakantie bestemming. Toerisme is dan ook de grootste inkomstenbron op veel van deze eilanden.
De overdaad aan zon, witte stranden met palmbomen, azuurblauwe zee en de algehele sfeer op deze vulkanische eilanden trekken ook veel Nederlandse studenten aan.
Populaire bestemmingen voor deze studenten zijn Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. 

lees meer over de Caribbean
Phone

Stagelopen in het
Caribisch Gebied

Bekijk nu al onze vacatures in het Caribisch Gebied.

Zuid-Afrika

Veel internationale studenten kiezen de laatste jaren voor een stage in Zuid-Afrika.
Deze populaire bestemming heeft namelijk alles wat een avondtuurlijke student zich kan wensen en ieder weekend zal dan ook aanvoelen als een mini vakantie. Ga bijvoorbeeld aan het strand liggen, naar een wijnproeverij, hiken in de adembenemende natuur, bunjeejumpen, zwemmen met haaien, skydiven, diepzeeduiken, naar een safaripark en ga zo maar door.
De openheid en levendigheid van de Zuid-Afrikaanse cultuur zullen je snel thuis doen voelen. Zuid-Afrika kent veel verschillende culturen en talen, maar de voertaal is Engels. Dit geldt ook voor jouw stageplek.
Zuid-Afrika biedt vele en diverse stages, dus voor iedereen wat.

lees meer over Zuid-Afrika